onsdag

Docka av vax

Det maskprydda norrnyllet är glömt och förlåtet nu när vi har permanent besöksnärvaro söderifrån. Det är rent av provocerande hur man som främmande kan inkräkta och på stört kräva rum av oss utan pardon. Flicksnärtan inte bara drar blickar till sig från övriga städjade med mer eller mindre lodräta kön, hon kastar dem också omkring sig med en cyklons kraft och lite malplacerade beslutsamhet. Men min välkomnande uppenbarelse av bleka tänder och vinklade armar verkar hon ha undgått. Är jag en möbel som front-desken jag är placerad bakom? Är jag en tavla med icke-iögonfallande motiv? Detta vill jag skrika åt vaxdockan! Men med gällande brist på husrum och tak överlag kan man inte neka gäster. Hoppas hon har något att betala sitt upphälle med bara.

3 kommentarer:

 1. det är inte meningen att förarga dig carmencita, verkligen inte.

  jag ser dig. jag har sett dig länge.

  angående betalningen vill jag att ni är lite mer tydliga med hur ni vill att jag ska göra. ingen står i informationsdisken och tar emot mig, ringklockan plingar förgäves.

  jag känner mig bortglömd.

  var lämnar man in klagomål?

  SvaraRadera
 2. "ingen står i informationsdisken och tar emot mig"

  och dockan menar att hon skulle se mig? dockan känner sig bortglömd? Du har ett rum tillsvidare, information kommer nå dig. Men du ska veta att klagomål inte fungerar som giltig betalning.

  SvaraRadera
 3. fan.

  förlåt. jag förolämpade dig givetvis. det var verkligen inte meningen. jag ska vara mer uppmärksam nästa gång.

  med hopp om att du godtar min ursäkt
  / die puppe

  SvaraRadera